De Oosterse keuken is inmiddels erg populair. Evenals de typische smaken daarvan: koriander, gember en kurkuma. De groene velden van rust en de balans en hartelijkheid van de bevolking vind je allemaal terug in deze Oosterse kipkruiden.

De 100% pure ingrediënten zorgen voor een mooie en zachte balans in je gerecht, je ervaart een frisse toon door de kurkuma en koriander, en krijgt een bepaalde zachtheid door het beetje kaneel dat we eraan hebben toegevoegd. Bami Goreng met Chinese groenten is dan ook het geschikte recept voor op de verpakking. De boodschappenlijst op de verpakking zorgt ervoor dat je meteen thuis aan de slag kunt. Binnen 30 minuten heb jij een gezonde 4-persoonsmaaltijd op tafel staan en zorg je ervoor dat je eters lekker veel groenten op hun bord hebben liggen.

Ben je fan van de Oosterse keuken? Kies dan voor het glazen kruidenpotje, zodat je thuis vaker kunt experimenteren met deze mooie smaken. Of kijk eens bij onze andere wereldse smaken en vind je eigen (Oosterse) balans in de keuken met onze kruidenmelanges zonder zout of andere onnodige toevoegingen.

De Oosterse keuken is inmiddels erg populair. Evenals de typische smaken daarvan: koriander, gember en kurkuma.