Deze friszure kruiden- en specerijenmelange is uitermate geschikt om zalm mee te marineren, maar je kunt er ook prima andere vissoorten mee op smaak brengen. Door de frisheid van citroen en sumak en de pit van drie soorten peper geeft deze melange typische Scandinavische geuren en smaken aan je gerecht. De melange bestaat uit 100% pure kruiden en specerijen en bevat geen onnodige toevoegingen*.

Om het gemakkelijk te maken hebben wij de melange in een sachet verpakt met een recept en boodschappenlijst op de verpakking: zalm uit de oven met krieltjes, paprika en courgette. Je kunt de Scandinavische zalmkruiden in zijn geheel aan dit gerecht voor 4 personen toevoegen. Zo kun je op een eenvoudige manier de juiste balans creëren in een gezonde en makkelijke maaltijd, die ook nog eens minimaal 250 gram groenten bevat en binnen 30 minuten op tafel staat.

Je kunt er ook voor kiezen om het glazen kruidenpotje aan te schaffen, zodat je vaker kunt genieten van deze heerlijke Scandinavische smaak. Kijk vooral even bij al onze visgerechten voor nog meer inspiratie, er staat altijd bij hoeveel je van deze melange nodig hebt. Probeer bijvoorbeeld de pappardelle met groene groenten, citroenroom en gegrilde zalm.

*De Scandinavische zalmkruiden bevat zout i.v.m. de conservering van sumak . Zo wordt klontvorming voorkomen.

Deze friszure kruiden- en specerijenmelange is uitermate geschikt om zalm mee te marineren