Al meer dan 100 jaar reizen wij de wereld over voor de beste kruiden en specerijen. De pure wereldse keukens die we onderweg tegenkwamen, hebben wij voor je verzameld in onze Wereldse Melanges. Ga met ons mee op een culinaire ontdekkingsreis met inspirerende kruidenmelanges, waarin je het land van herkomst echt kunt proeven.

Onze zeventien Wereldse Melanges bevatten geen zout, suiker of andere toevoegingen. Het zijn 100% pure kruiden- & specerijenmelanges: pure geuren, kleuren en smaken.

En dat is mooi voor de echte fijnproevers onder ons. Want zonder al die toevoegingen zijn onze melanges nóg smaakvoller en kun je ze naar hartenlust gebruiken om je eigen smaak te creëren.

De etiketten op onze kruidenpotjes hebben we peel off gemaakt. Als het potje leeg is, kun je het dus heel gemakkelijk hergebruiken. Het glas kan ook in de glasbak en de deksels bij het blik. Die worden gerecycled en opnieuw gebruikt als verpakkingsgrondstof. Lekker duurzaam!

Onze zeventien Wereldse Melanges zijn 100% pure kruiden- & specerijenmelanges. Ze bevatten geen zout, suiker of andere toevoegingen.