Met deze Wereldse Melange maak je in een handomdraai je eigen stoere Amerikaanse hamburger. En vergis je niet: we hebben het hier over 100% pure, natuurlijke specerijen die jouw vlees een krachtige, rijke smaak geven. Zonder toegevoegd zout, dat voeg je toe naar jouw eigen voorkeuren.

De natuurlijk gerookte paprika zorgt voor een echt Amerikaans tintje. Zwarte peper en komijn maken de smaak van deze melange vol en rijk en de nootmuskaat brengt je vlees heerlijk op smaak.

De grove mix komt niet alleen de smaak ten goede, maar is ook meteen een lust voor het oog. De paprika zorgt er bovendien voor dat het vlees bij het bakken een mooie roodbruine kleur krijgt.

Dat gecombineerd met de licht pittige cayennepeper en overheerlijke, kruidige knoflook maken dat je uitermate langzaam wilt genieten van een dubbeldikke burger, die je op jouw eigen manier opbouwt.

Laat de naam van deze melange je creativiteit niet in de weg zitten, trouwens. De uitgekiende, authentiek Amerikaanse combinatie van deze smaakmakers maakt de mix eigenlijk geschikt voor alles wat je op de grill of barbecue legt, maar ook voor een zomerse coleslaw of een omelet.

Met deze Wereldse Melange maak je in een handomdraai een echte gegrilde, Amerikaanse hamburger.