Van die luie zondagen waarbij het hele huis langzaam begint te ruiken naar de diepe, donkere en zoete geur van sudderend stoofvlees. Met deze melange haal je een beetje huiselijkheid en melancholie je keuken binnen.

De laurier, kruidnagel en nootmuskaat doen je denken aan die ouderwetse, botermalse draadjesvleesschotels. Kaneel zorgt voor een zoete ondertoon en anijs- en korianderzaad geven je stoofvlees een vleugje frisheid. Zwarte peper en cayenne zorgen voor wat pit in de pan.

De diepgang in deze melange komt door knoflook en komijn, terwijl de tomaat een intense smaak voor zijn rekening neemt.

Pure smaken dus, voor een traditionele stoofschotel met rundvlees. Maar ook heerlijk om kip mee te kruiden. De zoutloze Wereldse Melange Belgische stoofvleeskruiden is licht grof van structuur, zodat je geen stukjes uit je stoof hoeft te halen, maar de smaak wel goed behouden blijft.

De laurier, kruidnagel en nootmuskaat doen je denken aan die ouderwetse, botermalse draadjesvleesschotels.