Als de Italianen ergens écht goed in zijn, dan is het wel in kruidige, rijke, urenlang gepruttelde gehaktsauzen voor bij de pasta. Met de Wereldse Melange Italiaanse gehaktkruiden haal je een beetje zonnig Toscane, artistiek Bologna of romantisch Venetië je keuken binnen. Verfijnd en met wat onmiskenbaar Italiaans temperament.

Peterselie, rozemarijn en het tikkeltje frisse basilicum zorgen voor die authentieke Italiaanse smaak. Dat hebben we in deze melange aangevuld met salie, een smaakvol kruid dat veel wordt gebruikt in de Italiaanse keuken en je gehakt net wat extra’s geeft.

Zwarte peper en cayenne zorgen voor een beetje pit en Italiaans is geen Italiaans zonder de stevige basis van kruidige knoflook en lekkere rijpe tomaten die voor een intense smaak zorgen.

Deze melange is mooi grof van structuur. Dat zorgt niet alleen voor extra smaak, maar maakt je gerecht ook een lust voor het oog. En zout hebben we niet toegevoegd, zodat je jouw gehaktsaus naar eigen inzicht verder op smaak kunt brengen.

Trouwens, deze melange is niet alleen lekker in Italiaans gehakt, je maakt er ook heerlijke risotto, bruscetta, ovengroenten of malse kip mee.

Met de Wereldse Melange Italiaanse gehaktkruiden haal je een beetje zonnig Toscane, artistiek Bologna of romantisch Venetië je keuken binnen.