Wie aan Mexico denkt, denkt aan kleurige pepers en geurige kruiden. Haal een beetje van dat Mexico in huis met de Mexicaanse tacokruidenmelange. Zodra de pure specerijen uit deze melange in aanraking komen met de hitte van je pan, vult je huis zich met de onweerstaanbare geuren van komijn, jalapeño, chili en oregano. Typisch Mexicaanse smaken, die deze Wereldse Melange pit geven, maar toch niet al te scherp zijn.

De gerookte paprika in deze mix geeft diepgang dankzij een rooksmaak die goed past bij fajita’s en taco’s. Daarnaast zorgt de paprika voor die mooie, donkerrode kleur.

De melange is grof van structuur, zodat je de ingrediënten nog kunt herkennen in je gerecht. En zout hebben we er niet aan toegevoegd, dus je kunt er zoveel van gebruiken als je wilt zonder dat het té zout wordt.

Deze melange is bijzonder geschikt voor het kruiden van gehakt voor taco’s, maar past ook verrassend goed bij kip. Maak je eigen Mexicaanse culinaire ontdekkingsreis met deze smaakvolle melange. Mexico was nog nooit zo dichtbij.

Mexico was nog nooit zo dichtbij met deze melange van onder meer jalapeño, paprika en komijn.