Ingrediënten

  • 2 el Zwolsche Stoof kruiden
  • 400 g stoofvlees
  • 1 tl tabasco chipotle
  • 1 tl sambal
  • 1 pakje gyozavellen Happy Belly
  • 150 ml water
  • sojasaus

Bereidingswijze

De hoeveelheden zijn gebaseerd op 30 stuks gyoza

  1. Meng het Stoofvlees met 2 el Euroma Zwolsche Stoof kruiden en voeg de tabasco en sambal eraan toe. Zorg dat het vlees volledig gaar is.
  2. Vul de gyozavellen met 1 flinke lepel stoofvlees. Doe dit net zolang tot het stoofvlees of de gyozavellen op zijn.
  3. Voeg een beetje olie toe aan de koekenpan en wacht tot dit warm is.
  4. Leg de gyoza in de pan en laat het 3 minuten bakken totdat het een krokant laagje heeft. Voeg 150 ml water toe aan de pan, doe de deksel erop en laat het 3 minuten stomen.
  5. Haal de gyoza uit de pan, leg het op een bord en serveer het met sojasaus.

Recept is afkomstig van Unbloom.

Waardeer gerecht (0)